De voetbalcompetitie is weer begonnen en dat is voor mij het teken dat de weg naar het voorjaar is ingezet. Feyenoord is goed uit de winterse startblokken gekomen. Met enige moeite werd Roda JC uit Kerkrade dit weekend opzij gezet.

Goed, we moesten wachten tot de eindfase van de wedstrijd maar uiteindelijk waren het Dirk Kuyt en Eljero Elia die de eindstand van 0-2 lieten aantekenen. Daarmee is de eerste overwinning van Feyenoord in 2017 een feit. Bovendien houdt de club de koppositie zo stevig in haar greep.

2017 Lijkt het jaar van Feyenoord te gaan worden. Het team van Giovanni van Bronckhorst is langzaam op weg om straks de kampioensschaal op de Coolsingel te tonen. Daarnaast werd vorige week bekend gemaakt dat Feyenoord ook in een nieuwe trainingsaccommodatie gaat investeren. Dat zijn goede geluiden op weg naar de verlossende uitspraak die later dit jaar moet gaan komen voor de plannen voor een nieuw stadion. Nadat we een aantal slechte jaren hebben gehad lijkt het er op dat zowel het team als de club en het bestuur de definitieve weg naar boven hebben gevonden.

Misschien is het nog wat vroeg, maar ik durf het langzaamaan wel aan: je kunt verwachten dat ik straks op de Coolsingel zal staan!