Baywatch keert binnenkort terug en dat is goed nieuws, hoewel mijn vrouw Caroline niet echt staat te trappelen. Baywatch; het meest geweldige televisie-vermaak dat we ooit hebben gehad tijdens etenstijd.

Baywatch is ‘s werelds meest bekeken televisie serie en domineerde de televisie van 1989 tot 1999. Eén van de drijvende krachten achter de show was David Hasselhoff die in de jaren daarvoor furore had gemaakt als ‘Michael Knight’.

Baywatch draaide om een groep strandwachters op de stranden van Los Angeles. Behalve dat ze goed konden zwemmen hadden de acteurs ook nog een andere kwaliteit; ze waren stuk voor stuk bijzonder aantrekkelijk.

In de film die volgend jaar wordt uitgebracht is dat niet anders. Hoewel smaken verschillen kun je stellen dat de line-up van Dwayne Johnson, Zac Efron en Kelly Rohrbach garant moet staan voor wat aantrekkelijke beelden. Ook David Hasselhoff en Pamela Anderson schijnen éénmalig terug te keren in deze film.

Waar de oorspronkelijke serie zich afspeelde op de stranden van Los Angeles, is ditmaal gekozen voor Malibu als bestemming. Waarom is me niet helemaal duidelijk maar ik vermoed omdat dit een meer exotische bestemming is.

De film draait vanaf 11 mei 2017 in de verschillende bioscopen. Ik kan niet wachten!