Met twee opgroeiende dochters van 9 en 8 jaar oud, ontkomen wij niet aan Justin Bieber. Zodra hij ook maar even op radio of TV verschijnt, zijn mijn dochters door het dolle heen. Caroline en ik zijn niet zo’n grote fan van Bieber, en wel om de volgende redenen.

Justin Bieber werd een sensatie omdat hij zelf nummers schreef en die consequent op zijn YouTube kanaal plaatste totdat hij werd ontdekt. Zijn talent kan ik niet beoordelen, maar ik zie mijn dochters liever eerst hun school afmaken voordat ze zich in een dergelijk avontuur gaan storten.

De meiden zijn nu nog te jong en gaan meer af op zijn uitstraling en melodie dan op de inhoud van zijn tekst. Maar ik vrees de dag dat ze het Engels voldoende begrijpen om te verstaan wat hij zegt.
Om z’n fans aan zich te bieden laat Justin Bieber zich van z’n stoutste kant zien en doet hij juist datgene waarvan ouders wensen dat hun kinderen dat laten.

Justin Bieber is bijna 23. Veels te oud dus voor mijn meiden, hoewel zij dat anders zien.
Justin Bieber probeert overal munt uit te slaan maar onze dochters kosten ons nu al een vermogen.