Als ik ergens een hekel aan heb dan is het wel het feit dat de afstandsbediening altijd kwijt is. Soms is deze per ongeluk meegenomen maar vaak is het tussen de kussen geschoven. Met dit afstandsbedieningskussen komt aan al deze ellende een einde.

Wat erger is, is dat je vaak maar één van de vele afstandsbedieningen kwijt bent maar dat het net degene is die je zoekt. Dit universele afstandsbedieningskussen moet daar een einde aan maken.

In het universele afstandsbedieningskussen zijn alle functie-toetsen opgenomen die men doorgaans tegenkomt op de afstandsbediening voor de TV, de satellietontvanger, BluRay-speler en surround-systeem. De toetsen zijn groot genoeg om deze afstandsbediening goed te kunnen bedienen. Dezelfde toetsen zijn, daarentegen, goed weggewerkt zodat je het kussen ook rustig onder je hoofd kunt leggen wanneer je lekker languit op de bank wilt liggen. Je hoeft er dan niet over in te zitten dat je onbewust van kanaal zult verwisselen.

Dankzij het afstandsbedieningskussen heb je voortaan niet langer vele afstandsbedieningen op tafel of langs het bed liggen. Dat oogt daarom dus veel opgeruimder. Het kussen ligt neutraal op de bank of op bed. Het afstandsbedieningskussen kost nog geen 25 euro.