Om de groei bij te blijven die wij op dit moment mee maken is het belangrijk dat we ook onze software voor de boekhouding updaten. Ik heb er meerdere getest. Hier is mijn oordeel.

Nu de economie weer in de lift zit, merken we dat meteen. 2016 is een goed jaar voor ons geweest en ook het komende jaar ziet er veelbelovend uit. Om de boekhouding in goede banen te leiden is het belangrijk dat we over de juiste software beschikken. Vandaar dat ik er verschillende heb getest. Hier is mijn oordeel over de top 3.

  1. Exact Online. Exact is al jaar en dag bekend als leverancier van software voor boekhouders. Met Exact Online biedt Exact een oplossing in de cloud. Je kunt dus altijd en overal bij je gegevens. Met Exact Online kun je facturen maken, inkopen inboeken, debiteuren beheren, BTW overzichten zijn en winst- en verliesrekeningen maken.
  2. Twinfield MKB boekhouden. Zij bieden drie pakketten die variƫren van 40 euro per maand tot 83 euro per maand. Zelfs met de goedkoopste versie kun je je basis dingen doen. Deze helpt je ook bij het doen van de belastingaangifte.
  3. Visma eAccounting. Ook deze online versie van boekhouden speelt in op de MKB-er. Hun programma is voorzien van alle tools die ondernemers nodig hebben voor de boekhouding. Het is eenvoudig te begrijpen en de servicedesk is altijd paraat wanneer je vragen hebt.