• Zo de test zit er op. Welke pizzabezorger is het snelst in Antwerpen? De afgelopen weken hebben we verschillende bezorgers getest en hier is het resultaat.
    Woensdagavond is bij ons ‘bezorgavond’. Vanwege verplichtingen bij haar klant is ook Caroline die dag laat klaar met werken. In plaats van ons druk te maken om tijdig het eten op tafel te hebben, laten we woensdag gewoon de maaltijd bezorgen. Sophie vroeg zich laatst af wie de snelste zou zijn, waarna we een onderzoek zijn gestart. Gedurende 5 weken lieten we tenminste één pizza bezorgen. Hier is het resultaat.
  • Domino Pizza. Ze claimen dat ze binnen 30 minuten bezorgen en dat bleek ook het geval.
  • Roman’s Pizza. Om je te helpen kun je een pizza via hun website bestellen. De bezorging was supersnel maar of de pizza helemaal vers was waag ik te betwijfelen.
  • Pizzeria Venezia. Een relatief onbekende naam. Zij namen hun tijd maar bezorgde binnen het uur. Het lange wachten werd echter beloond met een verse en grote pizza.
  • Pizza Hut. Zij waren er binnen 3 kwartier.Volgens de bezorger had het sneller gekund maar het slechte weer die avond, zat hem tegen.

De les die wij uit onze proef hebben getrokken is dat snelheid niet voorop moet staan. De meeste bezorgers bezorgde binnen het uur maar de kwaliteit en de versheid van de pizza varieerde.