Ik heb de nieuwste iPhone 7 en daar ben ik erg blij mee. Metname de camera is een hele verbetering. Maar ik heb ontdekt dat er verschillende gratis apps zijn die het mogelijk maken dat ik nog meer uit mijn iPhone 7 haal.

  • Lightroom. Dankzij deze gratis app kun je je foto’s bewerken. De app is eenvoudig te bedienen en biedt verschillende mogelijkheden. Wanneer je een Adobe Creative Cloud abonnement hebt, dan kun je toegang krijgen tot nog meer functies.
  • Netflix. De iPhone 7 had al een goed en scherp beeldscherm en een helder geluid. Dankzij deze app kun je films op je iPhone 7 nog beter bekijken en ervaren.
  • Paper by Fifty Three. Ooit begonnen als een eenvoudige schets app is het nu uitgegroeid tot een handige tool waarmee je lijstjes kunt opstellen, foto’s van bijschriften kunt voorzien, enz.
    LastPass. Ideaal wanneer je moeite hebt met het onthouden van alle verschillende wachtwoorden. Deze app kan je helpen onthouden maar kan je ook suggesties geven voor nieuwe wachtwoorden.
  • PCalc Lite. Ken je je oude calculator nog die op school werd gebruikt? Zo eentje waar een heel instructieboek voor nodig was om alle functies uit te leggen? PCalc Lite biedt dezelfde rekenmogelijkheden maar dan in een handige app voor op de telefoon.