Eén van mijn klanten is een grote internationale bank in het centrum van Londen. Nu Engeland heeft besloten tot een Brexit wil deze klant veelvuldig overleg en, als het even kan, direct contact. Gelukkig kan ik vanaf Rotterdam-The Hague Aiport binnen een half uur bij hem op kantoor zijn.

Nu de banken voor de uitdaging staan om de Brexit goed in te vullen is communicatie belangrijker dan ooit. Klanten, maar ook medewerkers, willen weten waar ze aan toe zijn. De sociale media platforms zijn daarbij erg belangrijk en wij beheren die tot in de puntjes. Mijn klant wil daarom graag een strategie om deze sociale media platforms maximaal te benutten in de communicatie naar hun klanten en medewerkers.

Dat vergt veel overleg maar dankzij Rotterdam Airport kan dat altijd en snel. Dagelijks vliegen er zeven vluchten vanaf Rotterdam Airport naar het vliegveld Londen City. Vanaf mijn kantoor ben ik in 15 minuten op het vliegveld. Op doordeweekse dagen verlopen de formaliteiten voorspoedig en kan ik meestal direct naar het toestel doorlopen. Eenmaal bij aankomst staat er meestal een auto met chauffeur op mij te wachten. Vanwege het tijdsverschil kom ik op hetzelfde tijdstip aan als dat ik vertrok. Zo is het dus goed zakendoen wanneer je vliegt vanaf Rotterdam Airport.