De winter is nog maar net begonnen maar ik verheug me nu al op de zomervakantie aankomende zomer. Samen met Caroline en de kinderen denken er aan om de zomervakantie in Zuid-Afrika te houden.

Een zomervakantie in Zuid-Afrika staat sinds het WK voetbal in 2010 hoog op mijn lijst. Ik ben nog nooit in Afrika geweest maar want ik toen zag heeft me positief verrast. Het lijkt er op dat Zuid-Afrika een ware vakantiebestemming is. Vanaf Schiphol kun je rechtstreeks vliegen op Kaapstad of Johannesburg.
Welke van de twee steden we zullen kiezen, hebben we nog niet besloten. Kaapstad ligt voor de hand en de zuidkust van het land schijnt eveneens prachtig te zijn. Voor de kinderen is het Krugerpark thet leukste. In dat geval vliegen we beter naar Johannesburg omdat het vanaf daar nog maar vier uur rijden is naar het park.
nowaver-com-zuid-afrika-rondreizen
Johannesburg als vakantiebestemming spreekt veel mensen nauwelijks aan, maar de stad is wel de grootste economie van Zuidelijk Afrika. De infrastructuur schijnt er modern te zijn en ook aan hotels is er geen gebrek. We zullen het eens nader met de kinderen bespreken. Misschien dat ze nog meer wensen hebben die wij geacht worden te combineren. Het duurt nog even, maar één ding staat vast; wij dromen van de komende zomervakantie in Zuid-Afrika.