Weet je nog niet wat je moet vragen voor de kerst? Dan heb ik nog wel wat aardige ideeën.
nowaver-com-balvi_aqua_water_resistant_telefoonzak-verpakking-1500
Balvi Aqua telefoonhoes. Dankzij deze waterdichte hoes kun je je telefoon mee naar het strand of zwembad nemen. De hoes is volledig transparant en heeft een koordje waarmee je het om je nek kunt hangen. Met de Balvi Aqua hoef je je komende zomer niet meer druk te maken over de veiligheid van je smartphone.
nowaver-com-nepsteen_voor_sleutel_sfeer
Boyz Toys nepsteen. Deze nepsteen is niet van echt te onderscheiden maar is handig om een sleutel in te verbergen. Dankzij de Boyz Toys nepsteen hoef je je nooit meer zorgen te maken wanneer je je huis verlaat en vreest dat je je sleutel gaat vergeten. Niemand zal de nepsteen aanzien voor een handige opbergplek voor de reservesleutel.
nowaver-com-toilet-football
Voetbalspel voor op het toilet. Ben je uitgelezen op het toilet? Dan kan dit handige voetbalspel van pas komen. Je kunt het spelen terwijl je rustig op het toilet zit. Het bestaat uit een mat, twee doeltjes en een kleine golf-club waarmee je een balletje over het veld slat.
nowaver-com-3d-pen
De 3D printerpen. Met behulp van de ABS vullingen kun je de mooiste tekeningen in 3D maken. De hoge temperatuur binnenin de pen doet de vullingen smelten.

Hopelijk geeft je dat wat inspiratie voor de kerstdagen!