Een relatiegeschenk uitzoeken blijft elk jaar weer een hele opgave. Wat geef je aan een relatie als dank voor de prettige samenwerking dit jaar, zonder dat je teveel of te weinig geld besteedt. Eén van mijn leveranciers gaf me de perfecte oplossing; een solar powerbank.

De tijd dat een kistje sigaren of doos wijn volstond om dankbaarheid te tonen, is inmiddels al lang voorbij. Roken is tegenwoordig ‘not-done’ en met alcohol moet je tegenwoordig oppassen.
De solar powerbank die ik ontving van één van mijn leveranciers is echter een ideale oplossing.
nowaver-powerbank-solar-tech-gadgets
Dankzij deze solar powerbank heb ik altijd voldoende stroom om mijn belangrijkste gereedschap op te laden; mijn mobiele telefoon. Dankzij de dubbele USB poort kan ik zelfs meerdere apparaten tegelijkertijd opladen.
De solar powerbank is water-, stof- en schokbestendig. Het is dus ideaal apparaat om op vakantie mee te nemen. Zeker omdat het een handig minikompas en LED zaklantaarn bevat. Dankzij de eenvoudige karabijnhaak raak je ‘m ook nooit meer kwijt.

De solar powerbank is een krachtige 10.000 mAh zonneoplader waarmee je tenminste vijf keer je iPhone 6 kunt opladen. Hij is geschikt voor smartphones, tablets, GPS producten en camera’s. Het materiaal is milieuvriendelijk en de solar powerbank meet 14 x 7,8 x 2 cm.

De solar powerbank is verkrijgbaar in oranje met zwart.