Ik ben altijd gefascineerd geweest van horloge’s en ben dan ook in het bezit geweest van vele mooie modellen. tegenwoordig ben ik wat meer “casual”gekleed, maar een aantal jaren geleden was ik vaker te vinden in een 3-delig kostuum. Een mooi “klokkie” mocht dan zeker niet ontbreken.

nowaver-com_horloge_samsung_smartwatch2

Een mooi horloge vind ik nog steeds heel belangrijk, echter de functie van een horloge is al veranderd de afgelopen en dat zal zich de komende jaren zeker blijven voortzetten. Samsung komt nu dan ook met de Gear S3. Een stijlvol en trendy horloge voor dagelijks gebruik. Draai je echter aan de roterende ring dan verschijnt een heuse “smart”watch met allerlei app’s die je ondersteunen met alle activiteiten die je onderneemt als ondernemer, maar ook als sportman en natuurlijk als vader.

nowaver-com_horloge_samsung_smartwatch1

Met de Samsung Gear S3 kun je bellen, mailberichten lezen en versturen. Bekijken welke afstand je hebt afgelegd, bekijken welke vooruitgang je hebt geboekt met bijvoorbeeld hardlopen of op de golfbaan. En de Samsung Gear S3 heeft een ingebouwde GPS functie. Je hebt je telefoon dus niet meer nodig om de weg te vinden. En dat is uiteraard weer superhandig als je zondag beslist met de family op pad te gaan en je niet constant van de kids wil horen “papa, heb je nu weer je telefoon bij je?”.

Kortom de Samsung Gear S3 is het ideale horloge voor de moderne en modebewuste man en met het oog op kerst misschien wel het ideale cadeau om onder te kerstboom te vinden!