Iedere ouder weet dat zijn of haar kind zich graag speciaal wil voelen. Dat kan zijn door extra aandacht te geven, een dagje weg te gaan dat helemaal is samengesteld door jouw kind. Of… Een product dat helemaal op maat gemaakt is voor jouw zoon of dochter. Regelmatig struin ik samen met Caroline en de kinderen winkels en het internet af voor dit soort producten en dan kom je soms iets tegen, waarvan je zegt “dit is nou echt leuk!” Handgemaakte kinderstoeltjes van XS4Kids is zo’n product!nowaver-com_stoel_fauteuil_kleuren_kinderen

XS4Kids maakt bankjes en kinderstoelen of fauteuils moeten we eigenlijk zeggen, die er heel erg mooi en “volwassen” uit zien. Ze zijn echter een paar maatjes kleiner en daardoor uitermate geschikt voor jouw kind. En de stoelen worden helemaal bekleedt met een stof die helemaal past bij jouw zoon of dochter. Denk dus  aan een lekkere felle kleur, een motief van de superheld(in) van jouw kind of in een hele klassieke stof geborduurd met de naam van jouw zoon of dochter. Eigenlijk kun je het zo gek niet bedenken!

De stoeltjes (en bankjes) zijn gemakkelijk samen te stellen en te bestellen via de website van XS4Kids en de prijs is vanaf 249,95  eur. per stuk.

Nieuwsgierig? Ga dan snel naar de website: www.xs4kids.be