Als je als vader een dagje met je opgroeiende kinderen op stap gaat weet je dat het makkelijk is om wel iets bij de hand te hebben als dat nodig is; een lunchboxje, fruit, snoepjes en iets te drinken… En om nou rond te lopen met een felgekleurde rugzak vind ik als modebewuste man ook niet de meest geschikte oplossing.

Om wel goed voor de dag te komen heeft het Italiaanse schoenenmerk Santoni wel een hele mooie nieuwe lijn neergezet van rugzakken met een  vintagelook. Een accessoire die eigenlijk niet mag ontbreken bij een modieuze vader. De rugzakken hebben een ruime inhoud, praktische zijvakken en nostalgische sluitriemen. De rugzakken zijn in drie verschillende combinaties verkrijgbaar.

Naast deze rugzakken heeft Santoni nog meer tassen voor de man van “nu” en uiteraard een prachtige lijn van schoenen. Ga voor voor meer informatie en verkooppunten naar de website http://www.santonishoes.com/eu/