Ik denk dat bijna iedere persoon weleens fantaseert hoe het is om ontzettend rijk te zijn! Wat voor auto zou je kopen? Hoe zullen je vakanties eruitzien? En natuurlijk ook; hoe zul je gaan wonen?
Omdat verhuizen voor ons het afgelopen redelijk actueel is geweest heb ik samen met Caroline regelmatig ’s-avonds op de bank gezeten om te fantaseren hoe we zullen wonen als geld echt geen rol speelt.nowaver-com-wonen-lifestyle-villa3Nu kwam ik afgelopen week deze watervilla’s tegen. Op zich is dat niet eens zo bijzonder, maar deze villa’s liggen zelfs gedeeltelijk onder water. Vanuit je slaapkamer en badkamer leef je dus eigenlijk midden in de zee en heb je uitzicht op een koraaltuin van 55 vierkante meter, hoe gaaf is dat?!
2nowaver-com-wonen-lifestyle-villa nowaver-com-wonen-lifestyle-villa1
Deze “drijvende” villa’s worden gebouwd in Dubai (hoe kan het ook anders ;-)) en combineren dus het comfort van een hele luxe villa en alle voordelen van een luxe jacht. Omdat de villa’s niet op land staan en dus op water, is het geen huis, maar valt het onder de categorie boten. De villa’s hebben de naam “Floating Seahorse” gekregen en zijn te koop voor ongeveer 3,3 miljoen dollar.