Zo; daar stond ik dan. Met m’n grote mond over een kerstborrel voor het personeel. Het is leuk om succesvol zelfstandig ondernemer te zijn, maar het moet ook leuk blijven. Daarom aan mij de taak om dit jaar de kerstborrel te organiseren.

Ik heb gekozen voor een afsluiting van het jaar in één van de ruimtes op de SS Rotterdam. Als kind was ik al gefacineerd door de grote schepen die aanmeerde in de verschillende havens. Sinds de opening van onze vestiging in Capelle aan den IJssel zijn ‘schepen’ en ‘havens’ nog dichterbij.
nowaver-com-kerstborrel-ssrotterdam-kerst-business
De SS Rotterdam is zo’n schip. Het is het voormalige vlaggenschip van de Holland-Amerika lijn en heeft als cruiseschip vele wereldzeeën bevaren. Dat, plus het feit dat het schip de SS Rotterdam is gedoopt, maakt dat ik vind dat het de ideale locatie is voor het afsluiten van ons jaar.

Voor een budget van zo’n 20 euro per persoon ben ik er in geslaagd één van de verschillende feestruimtes aan boord van het schip te boeken. We zullen daar met ons hele team een borrel kunnen drinken en een heerlijk kerst-diner kunnen eten terwijl we van het prachtige uitzicht op Rotterdam kunnen genieten.

Ik ben er van overtuigd dat we aan boord van de SS Rotterdam 2016 knallend zullen afsluiten.