Gisteren is de kerstmarkt van Antwerpen van start gegaan. Dat is goed nieuws want Caroline wil al jaren naar een typische kerstmarkt om in de stemming te komen. Tot dusver had ik geen tijd om daarvoor naar Duitsland te rijden, maar nu de kerstmarkt ook in Antwerpen is, heb ik er een om de hoek.

De start van de kerstmarkt in Antwerpen was ons niet ontgaan. Dankzij de heldere avond konden wij de vuurwerkshow thuis vanuit de tuin zien.nowaver-kerstmarkt-antwerpenVolgens de aankondiging in de krant zal de kerstmarkt van Antwerpen dit jaar groter zijn dan ooit. Zo is er natuurlijk de schaatsbaan en het reuzenrad. Dat hoef ik de kinderen niet te vertellen! Daarnaast zijn er vele standjes waar Caroline en ik eens langs kunnen lopen en is er een spiegeltent op de Groenplaats. Ik acht de kans groot dat we er meerdere keren naar toe zullen gaan. Een avondje samen met de kinderen, maar ook een avondje met ons twee├źn. Ik begrijp dat er verschillende live-optredens zijn door heel de stad. Dat is dus een mooie gelegenheid om samen uit te gaan.

De kerstmarkt in Antwerpen staat er tot 31 december. We zullen vast een geschikte datum kunnen prikken.